Menu Sluiten

Uittrekbare Sproeikop

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over uittrekbare sproeikop kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Uittrekbare Sproeikop

Keuken | Domotica | Badkamer Accessoires | Badkamers | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Uittrekbare sproeikop

gratis verzending op alle bestellingen boven spoelbakken kranen accessoires zoeken zoeken spoelbakken kranen accessoires over ons neem contact op spoelbakken kranen accessoires zeepautomaten dubbele spoelbakken inbouwspoelbakken vierkante spoelbakken roestvrij stalen spoelbakken keuken kranen accessoires zeepautomaten top kwaliteit keukenkranen spoelbakken en accessoires voor de beste prijs. Mizzo biedt u een grote selectie van premium kwaliteit keukenkranen spoelbakken en accessoires tegen ongelooflijke prijzen uittrekbare sproeikop raming aanvragen B zwarte keukenkraan mizzo avori zwart rvs mengkraan keuken kraan keuken mat zwart keukenkraan met uittrekbare uitloop gratis verzending vanaf voorraad artikelen snel geleverd dagen retourgarantie geen retour redenen gevraagd gemakkelijk retourneren een vooraf betaald retouretiket zal worden gestuurd klanttevredenheid klanttevredenheid is onze prioriteit meest verkochte producten op voorraad mizzo rvs keukenkraan avori design mengkraan keuken roestvrijstaal keukenkraan met uittrekbare uitlo.

om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Menu home badkamers verwarming waterbehandeling keuken hernieuwbare energie contact zoeken vacatures nieuws tips amp advies maak een afspraak website voor professionals languages nederlands franccedilais menu lambrechts badkamers amp verwarming keuken kraanwerk kraanwerk een degelijke kraan is onmisbaar voor een functionele keuken. Denk maar aan de vele keren per dag dat je m opendraait om je kookpot te vullen groenten en fruit te wassen glazen af te wassen te drinken je handen te wassen het is dan ook erg belangrijk om een kraan te plaatsen die gebruiksvriendelijk duurzaam en stijlvol is het nut van uittrekbare sproeikop Lambrechts heeft een breed gamma in kraanwerk en helpt je graag met het uitkiezen van een functionele kraan die perfect in jouw keuken past. Kom eens langs in de lambrechts toonzaal of maak een afspraak voor advies op maat. Waarop moet ik letten bij het kiezen van een keukenkraan wanneer je een kraan uitkiest dan heb je enorm veel keuzemogelijkheden. Om te beginnen kun je kiezen tussen .

De discipline van Uittrekbare sproeikop

.