Menu Sluiten

Kiezen Voor Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over kiezen voor keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Kiezen Voor Keukens Op Maat

Keuken | Interieur | Meubilair | Meubelen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kiezen voor keukens op maat

infokeukensvanmoerzeke.be blog zoeken home over ons realisaties blog vacatures contact een spoelbak kiezen voor je keuken de spoelbak is een veelgebruikt en onmisbaar onderdeel in iedere keuken. Niet enkel afwassen maar ook spoelen afgieten ontdooien … Ook wanneer je een vaatwasmachine hebt blijft een functionele spoeltafel belangrijk. Toch wordt er bij de aanschaf vaak niet veel aandacht aan geschonken kiezen voor keukens op maat leverancier Dat is best te begrijpen maar toch ook jammer. We schenken hier dan ook graag even wat meer aandacht aan de ruime keuze. materiaalkeuze voor jouw spoelbak elk materiaal heeft zijn voor en nadelen. Bij het kiezen van de juiste spoelbak spelen zowel esthetische als praktische redenen een rol. Het materiaal moet ten eerste bij de uitstraling van je keuken passen en ten tweede ook tegen een stootje kunnen.het onderhoudsgemak is ook erg.

wij maken w keuken in belgi nl fr keukens toonzalen jobs ik maak een afspraak je winkelwagen is leeg. Naar webshop extra keukenadvies kwaliteit gebruiksgemak werkbladen kastdeuren toestellen onderhoudstips tips en tricks nieuws nieuwigheden dovynieuws evenementen wedstrijden over dovy geschiedenis garanties je nieuwe keuken in stappen productie ontdek de dovybeloftes virtuele rondleiding dovy denkt duurzaam bedrijfsbezoek contact afspraak maken prijsofferte advies aan huis dovymagazine dienst na verkoop algemene vraag klantgetuigenissen veelgestelde vragen openstaande vacatures webshop ik maak een afspraak afspraak maken afspraak maken datum kiezen ben je al klant bij ons heb je al een offerte aangevraagd of ontvangen wil je jouw afspraak verplaatsen nee ja in welke toonzaal toonzaal kiezen brugge ieper oo.

De discipline van Kiezen voor keukens op maat

search expand doorgaan naar inhoud demesmaeker opritten menu home bouw wonen algemeen uncategorized verzorging categorie bouwampwonen aannemer geaccrediteerd gepubliceerd op december door wpadmin bban staat voor de bbb en is een handel zonder winstoogmerk maar uiteindelijk wordt het publiek beschermd. Als een aannemer in gebreke blijft bij het verkrijgen van een hdbvergunning of als een actievoerder zijn verantwoordelijkheid niet neemt controleert bban of hij de juiste vergunning van de staat heeft en geen klachten heeft lopen wenst u meer informatie over kiezen voor keukens op maat De staat controleert hdb vergunninghouders die een licentie hebben zoals de wet vereist en als dit niet het geval is kan en zal de vereniging aannemen dat deze aannemer in dit geval bban zich b.