Menu Sluiten

Aanbeveling Keukens Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Advies Antwerpen Keukens Op Maat – Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over aanbeveling keukens op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Aanbeveling Keukens Op Maat Antwerpen

Meubelen | Slapen | Keuken | Interieur | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling keukens op maat antwerpen

gratis offertes vergelijken start nu home gratis offerte disclaimer aansprakelijkheid ondanks dat wij met uiterste zorg trachten de informatie op deze website correct en volledig te houden zijn wij niet aansprakelijk voor fouten of onvolledigheden. Er kunnen geen rechten ontrokken worden aan de informatie die op deze website vermeld staat. Gebruik wanneer u deze website gebruikt gaat u ermee akkoord dat het bedrijf achter de website alsmede de website niet aansprakelijk kan worden gehouden voor elke ontstane schade. Ook hebben wij geen aansprakelijkheid in geschillen die naderhand ontstaan zijn tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. Verwijzingen wij hebben geen invloed op de inhoud van andere websites waarna wij d.m.v een link verwijzen. Op de websites van derden gelden de algemene voorwaarden privacy policy en disclaimer die zij hanteren aanbeveling keukens op maat antwerpen bedrijf Copyright wij maken gebruik van teksten afbeelding en andere media op deze website en hebben copyright hoog in het vaandel staan. Heeft u het idee dat copyright geschonden is kunt u in contact met ons komen en wij zu.

home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact vacature administratief bediende en calculator met affiniteit voor interieur in inside elft functieomschrijving als administratief bediende zorg je mede voor de communicatie naar de buitenwereld. Jij bent het aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Je bent goed met cijfers en hebt affiniteit met interieur. Als calculator biedt je ondersteuning aan onze interieurarchitecten. Jouw takenpakket omvat je biedt ondersteuning bij het maken van offertes voor architecten. Je verwerkt bestellingen en volgt deze nauwgezet op bij de leveranciers wenst u meer informatie over aanbeveling keukens op maat antwerpen Lastenboeken ontleden is vanzelfsprekend. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoeder en architect interieurarchitect. Je verzo.

Kennisgeving over Aanbeveling keukens op maat antwerpen

.