Menu Sluiten

Site Over Keukens Op Maat Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Advies Antwerpen Keukens Op Maat – Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over site over keukens op maat antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Site Over Keukens Op Maat Antwerpen

Slapen | Interieur | Meubilair | Meubelen | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over keukens op maat antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan top menu ondernemen leven investeren over jeni contact industrieel menu ondernemen leven investeren realisaties over jeni nieuws vacatures contact uw projectgrond verkopen infojeni.be kantoor everdongenlaan d bus turnhout infojeni.be kantoor everdongenlaan d bus tumhout onze nieuwtjes jeni breidt uit met nieuw kantoor wij hebben een leuk nieuwtje te melden jeni real estate breidt uit en opent een nieuw kantoorte antwerpen uiteraard behouden we onze kempische roots en kantoren. Het nieuwe kantoor in het hartje van antwerpen geeft extra ruimte om te ondernemen en biedt zo het beste van twee lees het volledige artikel filter op categorienondernemenleven bedrijvenpark steenoven maak kennis met het jonge dynamische bedrijf stroom als je iets met passie doet stroomt het vanuit je hart site over keukens op maat antwerpen met korting Ceo geert van stappen neemt tijdens zijn vrije moment graag de tijd om langs te gaan op de lees meer jeni breidt uit met nieuw kantoor wij hebben een leuk nieuwtje te melden jeni real estate breidt uit en.

home portfolio libertus ijzermagazijn blauwe duif site pauwels arsenaallazarus natuurpunt de garage beletage site dijlevallei condacum rijkswacht sluisgebouw residentie elewijck over ons home portfolio libertus ijzermagazijn blauwe duif site pauwels arsenaallazarus natuurpunt de garage beletage site dijlevallei condacum rijkswacht sluisgebouw residentie elewijck over ons bogaerts architectuur amp interieur bvba over ons bogaerts architectuur amp interieur herman bogaerts hoogstraten april studeerde in af als architect aan het hoger sintlukasinstituut te brussel hij werkte bij de stad mechelen dienst stadsvernieuwing en startte zijn bureau in in mechelen. Doceerde van tot aan het hoger instituut coloma te mechelen binnenhuisarchitectuur. zaakvoerdervennoot van de architectenvennootschap ontwerp kollektief sv zaakvoerdervennoot van bogaerts architectuur en interieur bvba activiteiten verkozen als lid van de provinciale raad van de orde van architecten aangesteld tot secretaris van de provinc.

Het terrein van Site over keukens op maat antwerpen

home zolderinrichting maatkasten schuifdeurkasten keukens amp badkamers faq totaalprojecten totaalinrichting in duffel vacatures contact praktische en mooie oplossingen voor uw woning vraag hier uw offerte slaapkamer keukeneiland werkblad totaalrenovatie kookeiland keukenkasten keukeninrichting op maat living inrichting keuken op maat mollekenscelis in antwerpen maatwerk voor uw interieur is uw interieur dringend aan vernieuwing toe bent u uitgekeken op de indeling of aankleding van uw living heeft u genoeg van die verschillende interieurstijlen die door elkaar lopen in uw woning dan is het hoog tijd dat u contact opneemt met een professioneel schrijnwerker voor het maatwerk van uw interieur. Die zorgt voor een mooi geheel waarbij de ene kamer naadloos overloopt in de andere. En laat dat nu net de expertise zijn van mollekenscelis in antwerpen zo creeumlren onze deskundige bouwers steeds opnieuw prachtige resultaten en dat volledig op maat van de klant Onze suggestie over site over keukens op maat antwerpen Benieuwd hoe zorsquon interieur op maat van mollekenscelis tot stand komt dat lees je hi.