Menu Sluiten

Keuken Inrichten

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Granieten Spoelbakken – Eengreepskeukenmengkraan – Alles Voor Uw Keuken – Premium Producten Keuken – Keuken Producten – 

Wenst u meer info over keuken inrichten kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Inrichten Keuken

Keuken Accessoires | Spoelbakken | Robinetterie | Keukenspoeltafel | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken inrichten

nieuws projecten bureau verbouwing te tienen inrichten van leefruimte en keuken aanvang project fase aanbesteding een veranda en zware muren tussen leefruimte en keuken worden weggebroken. Zo ontstaat een open leefruimte met ruim zicht op de tuin. Architectenbureau stijn creten bv bvba copy .

fr nl projecten te koop te huur verkocht testimonials verkoop verhuur contact snel zoeken te koop te huur ref. categorie huisappartementgrondkantoorcommercieelindustrieelgarage parkingappartementsgebouwgebouw voor gemengd gebruik budget van tot postcode .. gerenoveerde hoeve van topkwaliteit beigem ref vorige terug naar overzicht terug volgende msup msup beigem een prachtig voorbeeld hoe een oude hoeve werd omgebouwd tot een moderne woning voorzien van alle hedendaags comfort zonder haar landelijke karakter te verloochenen. Vanwege het prachtige zicht werd de zithoek ingericht op de verdieping met een weids zicht via het grote raam dat toegang geeft tot een terras keuken inrichten offerte aanvragen U kijkt er .

Meer info over Keuken inrichten

doorgaan naar inhoud explore more explore more home activiteiten projecten contact nederlandsmenu schakelen franais recente projecten inrichten van technische ruimte voor hvac te charleroi inrichten technische ruimte met verschillende werkzaamheden zoals afbraakwerken chapewerken epoxyvloer gieten plaatsen van akoestisch gipskarton schilderwerken renovatie inkomsas tegelwerken te brussel in natuursteen bekijk onze keuze in keuken inrichten inrichten sanitair plaatsen gipskarton verlaagd plafond en tegelwerken volledige sanitaire inrichting waaronder het plaatsen van gipskartonnenwanden sanitair verlaagd plafond en vloeren. Volledige inrichting sanitaire ruimte dit project omvat het volledig vanaf casco inrichten van sanitaire ruimte in industrieel gebouw. De werken omvatten o.a. Plaatsen van wanden in gipskarton plaatsen van verlaagde plafonds het plaatsen van wandtegels toiletten en urinoirs het aanbrengen van een gietvloer plaatsen van deuren schilderwerken hierbij nemen wij de volledige cordinatie op ons alsook de aansl.