Menu Sluiten

Kookeiland

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Granieten Spoelbakken – Eengreepskeukenmengkraan – Alles Voor Uw Keuken – Premium Producten Keuken – Keuken Producten – 

Wenst u meer info over kookeiland kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Kookeiland

Robbineterie De Cuisine | Robinetterie | Keuken | Combinisations D Éviers | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kookeiland

u bent bezoeker nr kookeiland voor meer omzet Home foto s foto s . Keukenaanrecht keukenaanrecht is in verstek opgedikt naar cm poten mee in verstek aangewerkt tegen het aanrecht. De wasbakken zijn in vlakbouw geplaatst. Materiaal is jasberg gezoet. . Keukenaanrecht kookeiland in verstek opgedikt tot cm. Materiaal is jasberg gezoet zowel voor kookeiland aanrecht en wand. . Keukenaanrecht materiaal is suprme black gezoet voor zowel wand aanrecht kookeiland als tafel. Tafel rustend op inoxpoten leunend op kookeiland. . Gevelbekleding de gebogen delen arduin boven de inkom hebben een zwevend effect door chemische verankering . Gevelbekleding en plint plinten en trap zijn fijngeschuurd afgewerkt aan de poortzijde is er gewerkt met grofgeschuurde strips om het grijze effect te verkrijgen . Deuromlijsting uvormig kopstuk is n geheel met verzonken voorzijde . Deuro.

download prijslijst nlfren verhuur nieuw covidtackling beeldschermen huren projectiemateriaal huren cameras huren videoproductie live gidssystemen huren stemmateriaal huren it audio draadloze lichteffecten verkoop overstock dehands varia doorverkoop referenties over ons over stake.be contactpagina nieuws bereikbaar vanaf maandag contactpagina contactstake.be huurlijst start rsaquo referenties referenties onze apparatuur wordt door heel wat huurklanten op tal van locaties ingezet. Als we hier fotomateriaal van hebben en we kunnen er wat uitleg bij geven dan is een referentie geboren we hopen af en toe de tijd te vinden een referentie te kunnen toevoegen. Onze referenties weergave x quot op voet voor presentatie pax x quot op voet voor presentatie pax om in een ruimte van xm iedereen pax goede zic.

Meer informatie over Kookeiland

vacatures service contact home keukens badkamers interieur dressings bureaus tvmeubels andere promoties selecteer een pagina moderne keuken met groot kookeiland en ingewerkte koffiehoek. In deze moderne keuken zijn de wandkasten met fineerdeurtjes extra hoog. Dit om de ruimte in de hoogte volledig te kunnen benutten en om de gezelligheid van het hout nog meer naar voren te brengen. Deze kasten zijn dan ook voorzien van een verticale greeplijst zodat het houtpatroon niet gebroken wordt Onze aanbeveling m.b.t. kookeiland Verder is er een verlichte open koffiehoek met twee opgedikte legplanken en een schuivenkast met tablet. Hier is er ruimte voorzien voor eventuele kookboeken vrijstaande toestellen en of ander keukengerei. Het kookeiland is afgewerkt met een grote ontbijtruimte een kraan met ingebouwde ledverlichtin.