Menu Sluiten

Boiler Onder Gootsteen

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over boiler onder gootsteen kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Boiler Onder Gootsteen

Domotica | Badkamers | Keuken | Badkamer Accessoires | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Boiler onder gootsteen

home waterbehandeling wateranalyse onderhoud over ons nieuws contact gratis offerte spaar tijd uit met beter water minder kuisen minder sleuren en minder geld uitgeven waterdoctor helpt je door het water dat uit je kraan komt te optimaliseren op een unieke wijze zodat je kosten n tijd bespaart en je meer tijd kan spenderen aan je gezin en hobbys. Bovendien help je het milieu er ook nog eens mee. Ja ik wil meer info nooit meer water kopen meer vrije tijd goedkoper leven leef jij ook zo ik weet niet of dat voor jou zo is maar ik zie mensen gaan werken voor centen. En met die centen gaan ze met hun auto naar de winkel om water te halen. Dat water zit verpakt in plastic flessen die we naar huis sleuren leegdrinken samen met steeds meer minuscule plasticdeeltjes en uiteindelijk in de pmdzak gooien boiler onder gootsteen gevraagd Een pmdzak die je ook nog eens moet betalen van diezelfde zuurverdiende centjes. En om de dagen zetten we die pmdzak aan de straat en gaan we opnieuw wa.

home electriciteit verwarming sanitair zonneboiler ventilatie service links contact referentie . Sanitair uw kraan lekt er komt geen water meer uit de kraan het water wordt niet warm de gootsteen zit verstopt er komt water uit uw keukenkast uw wc blijft lopen … U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke sanitaire werken. Zowel nieuwbouw als renovatie. Installatie van nieuwe leidingen en toestellen. Een volledig nieuwe badkamer. Het onderhoud van reeds bestaande installaties of de herstelling of uitbreiding ervan. Dringende gevallen zoals lekkages of dringende ontstoppingen krijgen bij ons altijd voorrang. Badkamer ook de badkamer is door de jaren heen een van de belangrijkste plaatsen geworden in onze woning De verkoopwaarde van boiler onder gootsteen De badkamer van tegenwoordig is niet alleen meer bedoeld om je schoon te schrobben. Het aanhoren van stromend water alleen al geeft de mens een rustig gevoel. Het nemen van een verkwikkende douche of lekker languit geniete.

Meer informatie over Boiler onder gootsteen

toggle navigation verwarming sanitair isolatie ventilatie airconditioning water hernieuwbare energie onderhoud contact sanitair van toilet tot welnessruimte neem vrijblijvend contact op infoisopur.be t sanitair een badkamer hoort rust en ontspanning uit te stralen. Een bad douche toilet of wasmeubel wordt door de klant gekozen op basis van design en lichamelijk comfort. Wij vergezellen onze klanten naar de ruime toonzalen van onze leveranciers en begeleiden hen bij het maken van hun keuze. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vlot inspelen op de wensen van elke klant. Uw droombadkamer of welnessruimte binnen handbereik. Sanitair houdt meer in dan het kiezen en plaatsen van uw gewenste sanitaire toestellen in badkamer of toilet. Isopur staat ook in voor het plaatsen van uw sanitaire leidingen waterbehandeling en waterverwarming. Het plaats.