Menu Sluiten

Grohe Watersystemen

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over grohe watersystemen kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Grohe Watersystemen

Domotica | Douche | Badkamers | Keuken | Badkamer Accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grohe watersystemen

om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Menu home badkamers verwarming waterbehandeling keuken hernieuwbare energie contact zoeken vacatures nieuws tips amp advies maak een afspraak website voor professionals languages nederlands franccedilais menu lambrechts badkamers amp verwarming keuken kraanwerk kraanwerk een degelijke kraan is onmisbaar voor een functionele keuken. Denk maar aan de vele keren per dag dat je m opendraait om je kookpot te vullen groenten en fruit te wassen glazen af te wassen te drinken je handen te wassen het is dan ook erg belangrijk om een kraan te plaatsen die gebruiksvriendelijk duurzaam en stijlvol is. Lambrechts heeft een breed gamma in kraanwerk en helpt je graag met het uitkiezen van een functionele kraan die perfect in jouw keuken past. Kom eens langs in de lambrechts toonzaal of maak een afspraak voor advies op maat grohe watersystemen schatting aanvragen Waarop moet ik letten bij het kiezen van een keuk.

skip to main content naar de van marcke website select your language belgibelgiquefranceluxembourg leave this field blank use google translate dutch dutch danish english french german italian norwegian polish portuguese romanian russian spanish turkish ukrainian alles over warmte en water jouw verfrissende inspiratiebron. Alles over warmte en water jouw verfrissende inspiratiebron. Oblogmenu badkamer verwarming wateroplossingen koeling van marcke info breadcrumb home blog welke airco kiezen heb jij afgelopen dagen al liggen puffen en zweten de warme temperaturen zijn misschien wel een voorbode van een snikhete zomer. Zorg deze zomer voor verkoeling en investeer in een aircosysteem aangepast aan je wensen noden en beschikbare ruimtes lees meer over grohe watersystemen Hoe maak je een doordachte keuze lees even mee. Bomen in ruil voor een condensatieketel van marcke zet zich al jaar en dag in voor een duurzaam behoud van onze planeet maar ook p.

Kennisgeving over Grohe watersystemen

sanitair home elektriciteit ventilatie sanitair verwarming winkel algemene voorwaarden over ons fmvds fampmtechnics van der straeten elektriciteit sanitair verwarming ventilatie home over ons fmvds uw partner in elektrische sanitaire en verwarmingsinstallaties warmtepompen zonneboilers ventilatiesystemen en verkoop van huishoudtoestellen. Eigen dienst na verkoop. Sanitair elektriciteit ventilatie sanitair verwarming winkel algemene voorwaarden u kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw en renovatiewoningen appartementen of kleine industrile bouwwerken. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals grohe tubipex de dietrich wolf bulex remeha stiebel eltron enz. Buiten het bereken plaatsen van een traditionele sanitaire installatie zijn w.