Menu Sluiten

Keukens Op Maat Lokale Zoekmachine

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over keukens op maat lokale zoekmachine kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Keukens Op Maat Lokale Zoekmachine

Keuken | Meubelmakerij | Meubelen | Meubilair | Slapen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukens op maat lokale zoekmachine

werk over ons blog contact werk over ons blog contact newlook keukens design webontwikkeling een nieuwe website voor keukenbouwers in brasschaat newlook keukens brasschaat is jaar actief in de keukenbouwwereld keukens op maat lokale zoekmachine voor uw firma op maat Als lokale speler wouden ze een. duidelijker aanbod weergeven enmeer online zichtbaarheid.als oplossing hiervoorontwikkelde two impress een nieuwe gebruiksvriendelijke website die goed scoort in de zoekmachines. Bekijk de website een keukenaanbod als inspiratie galerij essentiel voor de gebruikers een inspiratiegalerij van geplaatste keukens. Door een eenvoudig filtersysteem kan de gebruiker de gewenste keukenstijl aanduiden waarop je enkel de keukens met jouw stijl tezien krijgt Het scala van keukens op maat lokale zoekmachine Doel is om zo de gebruiker makkelijk een waaier aan voorbeeld.

.

Kennis over Keukens op maat lokale zoekmachine

.