Menu Sluiten

Keukens Op Maat Kopen Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over keukens op maat kopen antwerpen kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Keukens Op Maat Kopen Antwerpen

Slapen | Meubilair | Meubelen | Keuken | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukens op maat kopen antwerpen

home maak een afspraak inspiratie onze realisaties keukens werkbladen toestellen design opstellingen download het inspiratiemagazine toonzaalmodellen professioneel nieuws reviews promotie contact vestigingen dienst na verkoop vacature contact the fine art of kitchen architecture download het inspiratiemagazine maak een afspraak onze vestigingen vacatures lees meer belgisch vakmanschap al meer dan jaar qsine heeft de ervaring en knowhow om materialen te laten beantwoorden aan de kwaliteit en duurzaamheid die u van uw topkeuken verwacht. Altijd in balans met uw budget keukens op maat kopen antwerpen met gegarandeerde rendementsstijging Vestigingen it s all about architecture it s all about materials it s all about details it s all about you houston quebec montana virginia onze partners het laatste nieuws qsine antwerpen in samenwerking met brig. Qsine antwerpen in samenwerking met brig. Https qsine.be wpcontent uploads krisensabrina.jpg qsine qsine https qsine.b.

doe het zelf haccp wanden amp plafond topkwaliteit officine bano contact uw ervaren gids in haccp afwerking van wanden en plafond nl fr doe het zelf vraag haccp prijslijst haccp wanden amp plafond voor uw atelier in de voedingssector topkwaliteit aan scherpe prijzen officine bano inox meubilair contact vrijblijvend offerte de specialist in wand en plafond haccp afwerking voor de doehetzelver de kompas haccpplaat voor afwerking van wanden en plafonds in voedingsateliers keukens en labo s. Ideaal voor de doehetzelver zowel in nieuwbouw als in renovatie voor een optimale hygine afwerking met effen kompasplaat met glad oppervlak en hoge slagvastheid ideaal in onderhoud de kompasplaat is d pvc plaat voor haccp afwerking van wanden en plafonds in de voedingssector ons gemeenschappelijk streven een zorgeloze budgetvriendelijke professionele hyginische en aange.

Informatie over Keukens op maat kopen antwerpen

overslaan en naar de inhoud gaan top menu ondernemen leven investeren over jeni contact industrieel menu ondernemen leven investeren realisaties over jeni nieuws vacatures contact uw projectgrond verkopen infojeni.be kantoor everdongenlaan d bus turnhout infojeni.be kantoor everdongenlaan d bus tumhout onze nieuwtjes jeni breidt uit met nieuw kantoor wij hebben een leuk nieuwtje te melden jeni real estate breidt uit en opent een nieuw kantoorte antwerpen uiteraard behouden we onze kempische roots en kantoren bekijk ons scala van keukens op maat kopen antwerpen Het nieuwe kantoor in het hartje van antwerpen geeft extra ruimte om te ondernemen en biedt zo het beste van twee lees het volledige artikel filter op categorienondernemenleven bedrijvenpark steenoven maak kennis met het jonge dynamische bedrijf stroom a.