Menu Sluiten

Grohe Red Kokendwaterkraan

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over grohe red kokendwaterkraan kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Grohe Red Kokendwaterkraan

Keuken | Badkamer Accessoires | Badkamers | Domotica | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grohe red kokendwaterkraan

toggle navigation volg ons home tips om water te besparen maa schrauwen waterbesparende kraan wie op zoek is naar een waar waterbesparend wonder maakt best gebruik van contactloze kranen met infraroodsensoren. Deze kranen zorgen ervoor dat water alleen stroomt tijdens daadwerkelijk gebruik grohe red kokendwaterkraan leverancier Een slimme sensortechniek regelt het verbruik met een extreem korte nalooptijd. Verschillende producenten bieden kranen en douchekoppen aan met waterbesparende technologie om het debiet van de kraan te beperken en zo water te besparen. water duurzaam verwarmen water kunnen we niet alleen verwarmen door de verbranding van fossiele brandstoffen De vergoeding voor grohe red kokendwaterkraan Het kan ook op een milieuvriendelijke en waterbesparende manier een zonneboiler of elektrische boiler kunnen ons hier bijvoorbeeld bij helpen. Hierdoor kun je op jaarbasis tot energie besparen op je warm .

.

Mededeling over Grohe red kokendwaterkraan

.