Menu Sluiten

Handelaars Antwerpen Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Keuken Op Maat – Meubelen Keukens – Meubelmakerij Keukens Op Maat – Keukens Antwerpen – Advies Antwerpen Keukens Op Maat – 

Wenst u meer info over handelaars antwerpen keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Handelaars Antwerpen Keukens Op Maat

Interieur | Meubelen | Slapen | Meubilair | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars antwerpen keukens op maat

filosofie niets is toevallig mooi of ongewild oogstrelend… Het helpt wanneer je kijkt en de dingen in je opneemt als universitair economist besloot kris in om zijn loopbaan een nieuwe wending te geven en zich te concentreren op wat tot dan toe een nevenactiviteit was gebleven. Hij startte een opleiding interieurkunst aan de academie van antwerpen en in richtte hij decocoach op om zijn passie om te zetten in concrete projecten. De stijl van kris alaerts kan het best beschreven worden als rijkelijk sober . Met decocoach heeft kris vorm kunnen geven aan zijn visie op een mooi een leefbaar interieur. Projecten van kris omvatten o.a. Moderne flats in de binnenstad oude herenhuizen en art deco appartementen maar ook landhuizen in de groene rand en moderne nieuwbouwvilla s. Kris woont momenteel in lausanne zwitserland maar verblijft op regelmatige basis in belgi passie voor mooie dingen de gekende designer david hicks zei ooit je wordt niet met smaak geboren en daar zit iets in. Je doet indrukken op in de loop van je lev.

visie diensten overheid bedrijven projecten lopende projecten voltooide projecten media team contact u bent hierhome team team rob renaerts zaakvoerder rob renaerts is van opleiding bioir en bezit een master diploma in environmental science and technology handelaars antwerpen keukens op maat : vind meer info hier Na een jaar in het onderwijs belandde hij op de onderzoeksdienst van het oivo. Gedurende jaar kreeg hij de tijd om zich te verdiepen in onderzoek naar duurzame consumptie. Vooral landbouw en voedingsconsumptie liggen hem als hobbykok nauw aan het hart. Hij schreef verschillende studies over de impact van onze voedingsconsumptie op het milieu. Daarnaast specialiseerde hij zich in duurzaamheidslabels en overheidsaankopen. Hij stond in voor het onderzoek naar duurzaamheidslabels in het kader van de website labelinfo.be. Toen hij verhuisde naar het netwerk bewust verbruiken werd hij cordinator van de website. Hier verdiepte hij zijn kennis van duurzame productie en consumptiepatronen. Tenslotte vond hij het tijd zijn eigen zaak te beginne.

Toelichting over Handelaars antwerpen keukens op maat

registratie restaurant.be restaurant.be de lekkerste restaurantgids nl fr en partners faq adverteer op onze site contacteer restaurant.be restaurants zoeken registreren antwerpen brussel henegouwen limburg luik luxemburg namen oostvlaanderen vlaamsbrabant waalsbrabant westvlaanderen zeeland raquo registratie geachte zaakvoerder . U bent de uitbater van een eetcafeacute bistro taverne of restaurant de website www.restaurant.be is een online restaurantgids waar alle eetgelegenheden van belgieuml in opgenomen worden. U kan hier mee van profiteren en uw zaak de nodige extra aandacht geven op het internet. Voor slechts euro geniet u van een volledige webpagina advertentie bij restaurant.be informatie over handelaars antwerpen keukens op maat Aarzel niet om contact met ons op te nemen of uzelf online in te schrijven aan de hand van dit formulier is uw oude website aan vernieuwing toe of hebt u nood aan een nieuwe website restaurant.be biedt een waaier a.