Menu Sluiten

Meubelen Keukens

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Advies Antwerpen Keukens Op Maat – Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over meubelen keukens kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Meubelen Keukens

Meubelmakerij | Slapen | Keuken | Meubilair | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Meubelen keukens

meubelmakerij piens home realisaties atelier contact atelier meubelmakerij piens is een eenmanszaak bewust kleinschalig en met veel personal touch . In het atelier wordt alles op maat gemaakt. Meubelen keukens bibliotheken tafels burelen kasten en dressings prototypes veel paseert de revue. Ontwerp het ontwerp is van u zelf van mij van ons van architect of ontwerper. Het is een combinatie van ideen vage wensen vakmanschap en jaar ervaring. Materiaal veel is bespreekbaar en realiseerbaar in hout of andere materialen zoals inox hpl multiplex mdf bamboe en diverse plaatmaterialen. Stijl het werk is sober en hedendaags met zin voor detail afwerking en duurzaamheid. Kortom het moet bekoren met veel liefde voor het metier gemaakt zijn en bovenal schoon en functioneel meubelen keukens prijs aanvragen Creatie amp realisatie van meubelen keukens bibliotheken badkamers ingemaakte kasten dressings algemene binnenhuisinrichting op maat. Atelier het .

menu home over keukens maatwerk meubelen contact keukens maatwerk meubelen copy betekomsestraat baal tremelo tel meubelen keukens maatwerk .

Feiten over Meubelen keukens

home badkamer keuken kasten op maat totaal renovatie over ons inrichters van a tot z slvgtv renoblog realisaties contact doe de renotest home over ons inrichters van a tot z slvgtv renoblog realisaties contact keuken badkamer kasten op maat totaal renovatie start meubelhandel michel en mia sleursbrands in begon de familie sleurs met de verkoop van meubelen De verkoopsom van meubelen keukens In werd overgegaan tot een aankoop van firma sleurs haar eerste auto een chevrolet familial uit . Vanaf dan gebeurden de leveringen niet meer per fiets of met paard en kar. overname meubelhandel sleursbrands door jaak sleurs en elza stienaers ouders marijke verkoop ste keuken door sleursbrands stopzetting meubelgroothandel en meubeltransport sleursbrands vanaf explosieve groei van sleursbrands uitvinder van het meubeltoerisme op zondag met export n.