Menu Sluiten

Grohe Keukenmengkranen

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over grohe keukenmengkranen kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Grohe Keukenmengkranen

Badkamers | Domotica | Keuken | Badkamer Accessoires | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grohe keukenmengkranen

home loodgieter sanitair badkamerrenovatie epdm dakgoten staande naad contact more use tab to navigate through the menu items. Badkamerrenovatie en innovatie bij verbouwingen is doorgaans het vernieuwen van de badkamer een topprioriteit grohe keukenmengkranen bedrijf De motieven daartoe zijn het eigentijds maken van de badkamer bijvoorbeeld door het bad te vervangen door een douche of inloopdouche kenmerken antislip naadloze wanden keuze uit verschillende afmetingen kleuren afwerkingen prijsklassen deze tevens zuiniger maken bijvoorbeeld door de boiler dichterbij te brengen te vervangen door een zonneboiler de buizen te isolerenhellip het efficieumlnter organiseren van het geheel door de layout te herzien of door gebruik van ander materiaal .

sanitairwinkel.nl maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om het winkelen en jouw bezoek gemakkelijker en persoonlijker te maken de voordelen van grohe keukenmengkranen Met deze cookies verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden jouw internetgedrag op onze website. Hiermee kunnen wij en derden je advertenties laten zien die passen bij jouw interesses. Door verder te klikken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie sluiten twee moderne showrooms klantbeoordeling gratis bezorgd vanaf dagen bedenktijd becommerce lid op afspraak bezorgd fr nl sawiday badkamers voor elke dag badkamers voor elke dag datasearchresultsurl https www.sawiday.be nlbe zoeken account verlanglijst winke.

Wetenswaardigheden over Grohe keukenmengkranen

.