Menu Sluiten

Grohe Footcontrol

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over grohe footcontrol kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Grohe Footcontrol

Domotica | Keuken | Badkamers | Badkamer Accessoires | Douche | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Grohe footcontrol

vraag je inspiratieboek aan maak uw afspraak openingsuren home aanbod keukensbadkamersmaatkasten inspiratie projectbouw projectenpartners bedrijf service contact vraag je inspiratieboek aan maak uw afspraak openingsuren grohe footcontrol prijs krachtig kraanwerk water om je handen te wassen de groenten te spoelen aardappelen of pasta te koken af te wassen … Een kraan is onmisbaar in de keuken en elke keer als we ze opendraaien vinden we het maar vanzelfsprekend dat er water uitstroomt De verkoopwaarde van grohe footcontrol Kraanwerk moet vooral functioneel zijn liefst een beetje handig en ze kan een mooi accent geven aan je keuken in zrsquon geheel. Slimme technologie in de keuken kom je vaak handen te kort het is de plek waar je je multitasktalent naar een hoger niveau kan tillen. Maar af en toe is het gewoon leuk als technologie je het leven makkelijker kan maken. De grohekeukenkranen beschikken ove.

.

Feiten over Grohe footcontrol

.