Menu Sluiten

Offerte Keukenrenovatie

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over offerte keukenrenovatie kijk dan vlug op https://construmax.be | Offerte Keukenrenovatie

Interieur | Badkamers | Schrijnwerk | Keuken | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte keukenrenovatie

home gevelrenovatie badkamerrenovatie veranda prijs verandabouw leefveranda gratis offertes zoekt u een bouwbedrijf in westvlaanderen vergelijk prijzen en vind de beste aannemer voor uw klus offertes aanvragen een bouwbedrijf inschakelen wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van aannemers opgebouwd in vlaanderen. Voor elke klus hebben wij een vakman paraat. Meerdere offertes aanvragen vul het contactformulier op de offertepagina in met de gegevens van de klus. Hoe exacter de gegevens des te preciezer de prijsoffertes. Dit is binnen minuten geregeld offerte keukenrenovatie informatie inwinnen Besparen door vergelijken u ontvangt de prijsoffertes nadat u ze aangevraagd hebt op de offertepagina. Vergelijk in alle rust het aanbod op prijs en voorwaarden. Zo bespaart u al snel tot op de kosten. Bouwbedrijf westvlaanderen heeft u een h.

place by stessens.be infoatoneplace.be hit enter to search or esc to close home over ons realisaties offerte aanvragen nieuws jobs contact keukenrenovatie next project share tweet share pin place privacy policy bezoek onze showroom te geel of mechelen gtgt adres en openingsuren gtgt offerte aanvragen gtgt contacteer ons bel ons mechelen geel mail ons infoatoneplace.be laat u inspireren place by stessens.be home over ons realisaties offerte aanvragen nieuws jobs contact infoatoneplace.be welkom bij place. Wij gebruiken cookies op onze site. Lees hierover meer in onze cookie statement.ik ga akkoordprivacy policy .

Notie over Offerte keukenrenovatie

expo tegels menu home diensten badkamer renovatie keuken renovatie centrale verwarming sanitaire werken contact wij renoveren jouw badkamer in slechts werkdagen reeds jaar is expo tegels actief in het uitvoeren van totaalrenovaties van badkamers wcs en keukens. Maar ook het plaatsen van vloeren en wandtegels behoort tot onze specialiteit De verkoopsom van offerte keukenrenovatie wij bieden onze klanten dan ook kwaliteit voor een eerlijke prijs ontwerp en vrijblijvende offerte badkamer renovatie installatie sanitair en centrale verwarming bezoek onze toonzaal badkamer specialist ons team heeft de voorbije jaar al meer dan badkamer renovaties opgeleverd. Wij bieden onze klanten kwaliteit voor een eerlijke prijs vernieuwde toonzaal in onze ruime en moderne showroom kan je verschillende vloeren wandtegels parket en sanitaire toestellen komen ontdekken. Vakmanschap als zelf werkende zaakvoerder zijn wij meer dan jaar actief in de bouwsector. Kwaliteit service en stiptheid zijn de bouwstenen van onze firma. Bekijk onze recente badkamer renovaties badkamer badkamer renovatie badkamer badkamer renovatie hoe pakke.