Menu Sluiten

Koken In Uw Droomkeuken

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over koken in uw droomkeuken kijk dan vlug op https://construmax.be | Koken In Uw Droomkeuken

Bouw | Schrijnwerk | Badkamers | Keuken | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koken in uw droomkeuken

maku interieur brusselsesteenweg d melle infomaku.be maku interieur menu home over maku over ons atelier werkwijze realisaties vacatures nieuws offerte afspraak inplannen contact nieuws lees hier het laatste nieuws over onze projecten onze klanten en ons team. Volg ons op facebook december het maku team gaat er even tussenuit op januari zijn we er terug. Laten we hopen dat een beter jaar wordt hou het allemaal veilig en gezond maar vooral geniet van deze laatste dagen xfvergeet niet dat je nog steeds een afspraak kan maken via onze website https www.maku.be afspraakinplannen binnenwordtbuitengewoon maku melle merrychristmas happynewyear december ja hoor goed gezien xf onze gevel zit in een nieuw jasje en we zijn er enorm tevreden van koken in uw droomkeuken informatie inwinnen Wat vinden jullie van de belettering xf maku binnenwordtbuitengewoon december dekentje warme chocolademelk en gezellig voor de haard van vuur vlam waar kunnen jullie van genieten xfxfb vuurenvlam maku binnenwordtbuitengewoon november .

woonproject keukens en interieur menu keukens interieur professionals vakmanschap faq contact getuigenissen wim geachte heer van laere onze keuken is nu al een tijdje geleden afgewerkt toch houden we er aan het hele team te bedanken die aan de realisatie heeft meegewerkt De verkoopwaarde van koken in uw droomkeuken Vanaf de eerste verkennende gespreken tot en met de plaatsing mochten we kennis maken met professionele medewerkers met passie voor hun vak en oog voor de klant. Wie genieten ondertussen verder van onze keuken en wanneer mogelijk zullen we woonproject zeker aanraden aan potentile klanten. Ik wil ook nog melden dat het elektrisch probleem die we na de plaatsing hebben ondervonden niks met de installatie van de keuken te maken heeft. Ik heb de oorzaak ondertussen kunnen achterhalen en die ligt volledig buiten de bekabeling in de keuken..

Vragen over Koken in uw droomkeuken

voor info bel benedikt en elien op of maak meteen een afspraak toggle navigation braem home aanbod binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk totaalrenovaties cnc onze cncmachine cncfreeswerk realisaties binnenschrijnwerk buitenschrijnwerk over ons contact braem interieur maakt van uw huis een thuis menu keukens badkamers meubels maatwerk binnendeuren plafonds vloerbekleding aanbod binnenschrijnwerk keukens de keuken is een belangrijke misschien wel de belangrijkste plaats in uw huis. Hier wordt er steeds meer tijd in doorgebracht. De keuken wordt niet enkel meer gebruikt om te koken en te eten maar wordt steeds meer een leefruimte. Vanhetontbijt met het hele gezin toteen gezellig diner met vrienden…niet alleen .