Menu Sluiten

Keuken Vernieuwen Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken vernieuwen antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Vernieuwen Antwerpen

Schrijnwerk | Keuken | Badkamers | Bouw | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken vernieuwen antwerpen

infofutureclima.be future clima engineering en uitvoering van hvac amp sanitair engineering en uitvoering van hvac amp sanitair home nieuws projecten visie woon en zorgcentrum den akker leveren en plaatsen hvac en sanitair aannemer houben nv bedrag .. het complex omvat kamers assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum keuken vernieuwen antwerpen specialisatie Zuidpoort ii leveren en plaatsen hvac en sanitair aannemer thv mechelen zuid bedrag . het gebouw bestaat uit nieuwbouwappartementen waarvan penthouses allen met verschillende orintaties. Beide gevels van het gebouw bieden uitzicht op een binnengebied aangelegd in hout. Sociale woningbouw sledderlo leveren en plaatsen van hvac en sanitair aannemer cordeel bedrag . duplexen en appartementen aan de kopeikstraat http www.caleffi.com nederland nl nieuwlevensledderlo appartementen eikendreef brasschaat leveren en plaatsen van hvac en sanitair aannemer bouwcentrale modern bedrag . de bouw van appart.

skip to content febu. welkom elsa bouw mogelijkheden diensten realisaties voor na links contact blog aannemer elsa bouw fr welkom elsa bouw mogelijkheden diensten realisaties voor na links contact blog aannemer elsa bouw fr welkom elsa bouw mogelijkheden diensten realisaties voor na links contact blog aannemer elsa bouw fr loading… Wij verbouwen en renoveren aannemer van afbraak tot metselwerk van keuken tot badkamer van a tot z uw aannemer bouwwerken u kan bij elsa bouw terecht voor ruwbouwwerken verbouwingen en totaalrenovaties gespecialiseerd aannemer voor renovaties en verbouwingen home aannemer totaalrenovatie verbouwingen renovatiewerkenbruno van leemputt zoek je de beste aannemer voor uw renovatieproject of verbouwing contacteer bouwbedrijf elsa bouw welkom bij bouwbedrijf elsa bouw alle verbouwingen en renovatiewerken verbouwen renoveren zoekt u een goede aannemer totaa.

Bericht over Keuken vernieuwen antwerpen

home kennisbank gratis offertes nieuwe keukens keukenrenovatie ruime ervaring en expertise op het gebied van nieuwe keukens en keukenrenovatie landelijk actief onze keukenspecialisten zijn actief in heel vlaanderen. Altijd in de buurt bespaar op de kosten gratis en vrijblijvend offertes vergelijken. Bespaar tot gratis offertes aanvragen keukenrenovatie is je keuken toe aan een opknapbeurt ben je uitgekeken op je eikenhouten keukendeurtjes met een keukenrenovatie ziet je keukenruimte er weer als nieuw uit. De keuken is de meest gebruikte ruimte in huis. Ook als je niet van koken houdt breng je er veel tijd in door. Een kookruimte moet daarom zowel mooi als functioneel zijn. Een keukenrenovatie hoeft niet duur te zijn een renovatie van je kookruimte betekent niet altijd dat je een nieuw keukenblok laat plaatsen waarom kiezen voor keuken vernieuwen antwerpen Er zijn veel .