Menu Sluiten

Keuken Vernieuwen Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken vernieuwen antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Vernieuwen Antwerpen

Bouw | Keuken | Schrijnwerk | Interieur | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken vernieuwen antwerpen

te koop contact appartement woning villa opbrengsteigendom commercieel grond wouwerstraat sgravenwezel marc.duvalmarcduval.be welkom onze troeven pand in de kijker fr en marc.duvalmarcduval.be tel. . Properties harmoniestraat antwerpen omschrijving terras tuin m orientatie zuid west badkamer met ligbad en douche douchekamer verwarming gemeenschappelijke verwarming op mazout ligging harmoniestraat antwerpen staat uitstekend prijs asbuilt neen status verkocht meer details weergeven terug ki voor index bebouwde oppervlakte mbewoonbare oppervlakte moppervlakte terrein momgeving residentieelbouwjaar gevelbreedte m mdiepte m mverdieping aantal gevels water elektriciteit parlofoon tuin ber.

skip to main content home diensten renovatienieuwbouw sanitair metselwerkenvoegwerken bezetten dakwerken elektriciteitswerken referenties contacteer ons open mobile menu elektriciteitswerken een huis gekocht maar de elektriciteit is aan vervanging toe schakel ons gerust in keuken vernieuwen antwerpen zorgt voor een snelle ROI Home raquo diensten raquo elektriciteitswerken elektriciteitswerken door bouwwerken rc bij renovaties komen vaak heel wat problemen aan het licht wanneer de renovatie gestart is. Zo merkt men vaak dat de beschikbare elektriciteits voorzieningen te oud of verouderd zijn. Of niet voldoen voor de nieuwe keukentoestellen. Bij deze problemen kan u onze hulp inschakelen wij vernieuwen de schakelkasten en leggen nieuwe elektriciteits.

Wat je wil weten over Keuken vernieuwen antwerpen

vorige terug naar lijst volgende rijmenam te renoveren villa op mooi domein van hectare met tuin en bos te koop prijs . Klik op de foto om te vergroten foto s beschrijving rustig gelegen villa op een mooi domein van hectare are met tuin en bos. Zuidertuin en zuiderterras. Gunstig gelegen op minuten van imeldaziekenhuis op min van az sintmaarten en op min van r met verbinding naar e brussel antwerpen Wat beogen we met keuken vernieuwen antwerpen Omvat inkomhal living overdekt terras keuken wasplaatsberging ruime garage bureel slaapkamers badkamer bijgebouwberging. De villa dient volledig gerenoveerd en volledig gemoderniseerd te worden. Bouwjaar . Cv te vernieuwen thans cv met mazout met warme luchtroosters. Epc kwh m ucres. Ki . Euro. Totale vloeroppervlakte circa m bergzolders bebouwde oppervlakte circa m bijgebouwberging overdekt terras. Stedenbouwkundige vastgoedinformatie in aanvraag woning vergund geacht volgens gewestplan huis en tuin gelegen in bosgebied en deel van tuin in groengebied met visser.