Menu Sluiten

Keuken Renoveren Met Vakmensen Uit Regio

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken renoveren met vakmensen uit regio kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Renoveren Met Vakmensen Uit Regio

Interieur | Badkamers | Schrijnwerk | Keuken | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken renoveren met vakmensen uit regio

over ons brandhout vacatures home realisaties onze diensten contact home realisaties onze diensten contact over ons brandhout vacatures renovatie kangoeroewoning van ruwbouw tot pleisterwerken terug naar overzicht deze klant uit westkapelle kwam bij ons terecht voor de renovatie van een kangoeroewoning. De opdracht omvatte het plaatsen van stalen draagprofielen het opknappen van de ruwbouw metsel en voegwerken en de nodige pleisterwerken. Ldquowij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse kraanwerken. Pds bouw beschikt over verschillende minigravers voor het uitvoeren van afbraakwerken delven van sleuven nivelleren enz.rdquo van metselwerken tot fijne voegwerken voor de totaalrenovatie van deze kangoeroewoning voerden we de nodige metsel en voegwerken uit keuken renoveren met vakmensen uit regio bestellen Een kw.

menu realisaties bouwen renovatie vloeren te koop showroom over ons onze geschiedenis ons team visie en aanpak wat we doen opbouw nieuwe toonzaal nieuws contact home renovatie totaalrenovatie van je woning verbouwen met caerels woonklaar caerels woonklaar is reeds meer dan jaar uw partner in het realiseren van woonklare woningen waarbij cordinatie en planning zeer belangrijk zijn. De dag van vandaag dienen verschillende vakmensen de epbverslaggever de veiligheidscordinator en de architect dusdanig samen te werken dat een goede communicatie prioritair is De verscheidenheid van keuken renoveren met vakmensen uit regio Ook voor totaalrenovaties zoals een aanbouw veranda uitbreiding van keuken badkamer of leefruimte is het belangrijk dat een strakke planning blijft aangehouden en dat vaste teams .

Gegevens over Keuken renoveren met vakmensen uit regio

expo tegels menu home diensten badkamer renovatie keuken renovatie centrale verwarming sanitaire werken contact wij renoveren jouw badkamer in slechts werkdagen reeds jaar is expo tegels actief in het uitvoeren van totaalrenovaties van badkamers wcs en keukens. Maar ook het plaatsen van vloeren en wandtegels behoort tot onze specialiteit. wij bieden onze klanten dan ook kwaliteit voor een eerlijke prijs ontwerp en vrijblijvende offerte badkamer renovatie installatie sanitair en centrale verwarming bezoek onze toonzaal badkamer specialist ons team heeft de voorbije jaar al meer dan badkamer renovaties opgeleverd. Wij bieden onze klanten kwaliteit voor een eerlijke prijs vernieuwde toonzaal in onze ruime en moderne showroom kan je verschillende vloeren wandtegels parket en sanitaire toestellen komen ontdekken. Vakmanschap als zelf werkende zaakvoerder zijn wij meer dan jaar actief in de bouwsector. Kwaliteit service en stiptheid zijn de bouwstenen van onze firma. Bekijk onze recente badkamer renovaties badkamer badkamer renovatie badkamer b.