Menu Sluiten

Keuken Renoveren Met Vakmensen Uit Regio

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken renoveren met vakmensen uit regio kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Renoveren Met Vakmensen Uit Regio

Badkamers | Keuken | Bouw | Interieur | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken renoveren met vakmensen uit regio

home projecten contact login menu home projecten contact login totaalrenovatie eeuwig jong in antwerpen duur van de renovatie maanden interieurvormgeving philippe bosmans immo styling immodme fris design in robust gebouw het interieur ontwerp moest jonge mensen aantrekken meer licht binnenbrengen en het appartement terug allure geven. Philippe bosmans koos voor een licht en toegankelijk ontwerp met hier en daar trendy accenten. Het licht roze werkblad in microbeton boven de rvs fronten maakt van de keuken een eye catcher. Proconstruct is een realisatiestudio keuken renoveren met vakmensen uit regio zijn in trek Wij brengen alle specialisten samen tijdens de ontwerpfase en organiseren uw werf met vakmensen tot het project helemaal afgewerkt is. U ontzorgen intensief informeren e.

over ons brandhout vacatures home realisaties onze diensten contact home realisaties onze diensten contact over ons brandhout vacatures renovatie kangoeroewoning van ruwbouw tot pleisterwerken terug naar overzicht deze klant uit westkapelle kwam bij ons terecht voor de renovatie van een kangoeroewoning. De opdracht omvatte het plaatsen van stalen draagprofielen het opknappen van de ruwbouw metsel en voegwerken en de nodige pleisterwerken. Ldquowij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse kraanwerken. Pds bouw beschikt over verschillende minigravers voor het uitvoeren van afbraakwerken delven van sleuven nivelleren enz.rdquo van metselwerken tot fijne voegwerken voor de totaalrenovati.

Toelichting over Keuken renoveren met vakmensen uit regio

home ons verhaal diensten media blog vragen contact vraag een offerte home ons verhaal diensten media blog vragen contact vraag een offerte mededeling beste klanten sinds maart hebben wij besloten om mee in de strijd tegen het coronavirus te gaan ondertussen is dit al goed gelukt en hebben wij beslist om terug op volle kracht te draaien volgens de coronamaatregelen Wat beogen we met keuken renoveren met vakmensen uit regio Vanaf nu kan u bij ons terug terecht voor al uw zandstraalprojecten. Mvg team volkswerken ons verhaal door onze diensten aan te bieden willen wij voorkomen dat er ambachtswerk op het schroot beland of in de kringloopwinkel komt te staan. Trappen keukens en meubels hebben vroeger een fortuin gekost omdat hier tijd en liefde is in gestoken. Dezer dagen moet alles aan hoog tempo geproduceerd worden voor een winstmarge te verkrijgen en zo krijgt u niet meer de kwaliteit waar u vroeger voor betaalde. Daarom staan wij in voor het renoveren en restaureren van uw hard en vol hout. Meer lezen onze diensten ervaren medewerkers ervaren vakmensen die al.