Menu Sluiten

Keuken Met Uitstraling

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken met uitstraling kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Met Uitstraling

Bouw | Badkamers | Keuken | Interieur | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken met uitstraling

op zoek naar mozaiek tegels badkamer opleiding coach ikea werkblad mbo opleiding professioneel coach opleiding coach utrecht opleiding tot coach utrecht coach in de zorg opleiding hp mozaiek tegels badkamer mozaek voor uw badkamer of keuken gavra. Ook zijn keramische mozaek tegels interessant om te gebruiken voor de vloer in je douche niet enkel zijn ze erg mooi maar ook erg geschikt als antislipvloer. Bovendien kan je ze verkrijgen in zowat alle kleuren. Mozaek tegels voor de badkamer. Mozaiek tegels inspiratie voor in uw huis tegelmegastore tegelmegastore. Levering door heel de benelux. Mozaiek tegels inspiratie voor in uw huis geplaatst op februari . Met mozaek tegels kunt u uw huis een prachtige uitstraling geven. De verschillende stijlen kleuren en afmeting.

interieur op maat totaal renovatie realisaties contact over ons vacatures onderhoud actie actie realisaties ontdek hier een aantal van onze realisaties keuken met uitstraling grote maten Al meer dan jaar leveren we sterk vakmanschap om interieurs tot leven te wekken. Bezoek onze toonzaal voor meer inspiratie. Realisaties horeca restaurant julien te nieuwpoort een prachtig kader met het accent op sfeer en exclusiviteit op elk niveau. Een unieke belevenis die dient geproefd te worden. Goeste een heerlijk ijs en eethuis op de markt in poperinge gerealiseerd in samenwerking met arodan bouwcordinatie. Door het gebruik van recup hoppelatten ontstaat er een warme uitstraling. Bekijk realisatie optimaal benutten van zolder voor leefruimte voor de uitbreiding en afwerking v.

Feiten over Keuken met uitstraling

skip to content ontdek onze projecten nederland belgi franais belgique united kingdom deutsch espaol world lamett parket collecties realisaties soorten parket parket op vloerverwarming parket leggen plinten en profielen onderhoud van parket ebook de parketbijbel download ons inspiratieboek parquetvinyl lamett atelier garantie contact blog verkooppunten zoek parket collecties realisaties soorten parket parket op vloerverwarming parket leggen plinten en profielen onderhoud van parket ebook de parketbijbel download ons inspiratieboek parquetvinyl lamett atelier garantie contact blog verkooppunten inspiratie albi look unfinished high end horeca medium parket rustiek rustieke manueel geborstelde parket met verouderde knopen heb je belangstelling in keuken met uitstraling Carcassonne look unfinished high end living medium modern parket rustiek scandinavisch originele verouderde parketvloer met een stoere look. Stockholm cotton white budget licht licht rustiek living medium modern parket populair populair parquetvinyl regular scandinavisch geolied parket met een strakke .