Menu Sluiten

Keuken Laten Renoveren Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken laten renoveren antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Laten Renoveren Antwerpen

Keuken | Schrijnwerk | Bouw | Badkamers | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken laten renoveren antwerpen

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest play scroll naar beneden voor meer construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail. Glenn peeters construmax badkamers uw oase van rust. Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan keuken laten renoveren antwerpen zijn zeer gewild Dat is de badkamer die u krijgt bij ons. Meer over onze badkamers keukens voor koks met klasse. Wilt u uw keuken vernieuwen en woont u in regio antwerpen doe een beroep op onze vakmensen. Meer lezen over onze keukens algemene bouwwerken zorgeloos uw woning laten bouwen of renoveren. Nieuwbou.

email druk infoepoxyluma.be tel druk home soorten epoxyvloeren steentapijt korrelvloer siergrind pearly steentapijt vloer troffelvloer mortelvloer marmertapijt marmerstone crystal wall meer info particulieren bedrijven nieuwbouw renovatie planning afwerking privacybeleid gdpr epoxyvloer kleuren steentapijt kleuren pearly steentapijt kleuren mortelvloer kleuren marmertapijt kleuren crystal wall kleuren realisaties contact over luma menu menu youtube facebook een epoxyvloer laten plaatsen steentapijt korrelvloer siergrind troffelvloer mortelvloer marmertapijt marmerstone vloer pearly steentapijt crystal wall infoepoxyluma.be u kan verschillende soorten en kleuren epoxy ontdekken bij ons. Steentapijt mortelvloer marmertapijt .

Toelichting over Keuken laten renoveren antwerpen

toggle navigation home renovatie renovatie algemeen waarom renovatie is renovatie duur nieuwbouw nieuwbouw algemeen nieuwbouw goed planmatig en transparant aanpak projecten aluminium en pvc ramen en deuren algemeen aluminium ramen en deuren pvc ramen en deuren over galfes contact vacatures nieuws galfes bouwbedrijf bouwen met kwaliteit direct contact opnemen kwaliteit galfes bouwbedrijf werkt met echte specialisten die elk bouwprojectmet n doelstelling aanpakken kwaliteit ervaren de bouwspecialisten bij galfes bouwbedrijf hebben jarenlange ervaring inallerlei renovatie en nieuwbouwprojecten bekijk ons scala van keuken laten renoveren antwerpen Zekerheid bij galfes bouwbedrijf is afspraak ook cht afspraak. Daarom heeft uaan galfes een betrouwbare bouwpartner. Welkom bij galfes bouwbedrijf een van de snelstgroeiende bouwbedrijven in de regio antwerpen. Galfes richt zich als bouwbedrijf op het renoveren van woningen en bedrijfsgebouwen maar ook op nieuwbouw en uitbreidingen. Dat doen we met een team van betrokken vakmensen professionals die reeds jarenlang ervaring hebben in alle bouwdisciplin.